Fejrede milliongevinst med tilbuds-hotdogs på grillen

Profilbillede
dato

Bare fordi man har vundet en million kroner i Lotto, kan man jo stadig godt sætte pris på et godt tilbud. Det viste en heldig nordjyde, da han skulle fejre, at han havde vundet en skattefri million i Lotto.

En nordjyde med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld valgte for nyligt at fejre sin nyvundne status som millionær med et godt tilbud. Hverken han eller konen kunne samle sig om madlavningen – de havde lige opdaget, at deres Lotto-kupon var 1.000.000 kroner værd, og så var det pludselig svært at følge en simpel opskrift.

”Sovsen nåede i hvert fald at blive tyk, inden hun var færdig med at røre, og så sagde jeg: ’De har billige hotdogs nede på grillen.’ De kostede tyve kroner stykket, de plejer ellers at koste noget mere, og så skulle vi da have en hotdog, nu de var på tilbud,” fortæller manden. Og konen var med på den:

”Ja, hun ville have en med svøb, ’når det nu skulle være’,” fortæller manden.

Det lyder måske som en meget beskeden fejring, men manden understreger, at de skam begge er rigtigt glade.

”Vi er oppe at køre. Begge to. Ja, for Søren,” siger han og fortæller, at en række af naboerne og de andre i byen godt ved, at parret har vundet en million, og at folk er rigtigt glade på deres vegne.

”Der er da enkelte, der godt ved det, men det er jo ikke noget, vi går og snakker om, men vi får måske lige et anerkendende nik, når vi møder dem,” beretter han og tilføjer og at parret så småt er gået i gang med at planlægge, hvad de mange penge skal bruges på.

”Vi tænker, at vores børn skal have lidt, og så har vi snakket om at invitere familien med på en stor rejse til næste forår. Det havde vi faktisk snakket om allerede inden vi vandt, så jow: Det bliver nok noget med, at vi skal ud at rejse lidt ekstra. Og så kan det også godt være, at vi skal have en ny bil om tre-fire år, men det skal jeg nok lige forhandle lidt om,” siger han.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Kilde: Via Ritzau / Danske Spil A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.