Nyt fra Terndrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Terndrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på plejehjem

Forskelligt sove- og smertestillende medicin blev tidlig onsdag morgen stjålet, idet der var indbrud på et plejehjem i Aalborg SV. Ud over medicinen forlod gerningsmanden også plejehjemmet med to iPads, et dankort, nøgler og en taske. Det var muligt for gerningsmanden at komme ind på plejehjemmet, da dørene dertil var åbne.  

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

 

Nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

Download i Google Play

 

Spiritus- og narkopåvirket fører af knallert

Torsdag aften førte en mand en tunet knallert i krydset mellem Mads Clausens Vej og Sæbyvej i Hjørring til trods for, at han var påvirket af både alkohol og narkotika. Ved patruljens ankomst blev han sigtet og medbragt til Hjørring Sygehus, hvor en undersøgelse viste, at manden påvirket af cannabis. 

 

Indbrudstyv efterlod spor 

Ved et indbrud i en villa i Sørå tæt ved Asaa, efterlod en gerningsperson sig en del spor, som politiets patrujle sikrede. Indbruddet fandt sted mellem mandag og onsdag middag. Gerningspersonen kom ind i huset og garagen ved at knuse glasset i to døre. Personens færden kunne spores til forskellige rum i huset og til hele garagen. Med sig tog gerningsmanden flere anlæg, en sofa, et fjernsyn, en søjleboremaskine og andet værktøj.

 

Salg af hash

Foran et supermarked på Saltumvej i Aalborg Øst blev en ung mand taget i at sælge 1,2 gram hash til en ukendt køber. Som betaling for hashen fik han 100 kr. Ved politiets ankomst blev den unge mand sigtet, og hans forældre samt den sociale døgnvagt blev orienteret. Efterfølgende erkendte han salget.

 

Generende gadefest

Natten til fredag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der var en gadefest i gang på Suensonsgade i Aalborg. Festen havde mindst været i gang i 30 minutter, og flere beboere havde forsøgt at få slukket musikken, men uden held. En patrulje blev sendt til stedet, som fik slukket musikken og stoppet festen. 

 

Tyveri af ADHD medicin

En mand blev torsdag eftermiddag udsat for et tyveri, da han sad på en bænk i Suensonsgade i Aalborg. Pludselig kørte en knallert mod manden, og idet knallerten passerede bænken, stjal føreren af knallerten en pose tilhørende manden. I posen var der ADHD-medicin. 

 

Spirituskørsel

Føreren af en blå bil blev stoppet på Omfartsvejen i Terndrup i forbindelse med en rutinekontrol. Standsningen fandt sted torsdag aften. Ved en alkoholtest viste det sig, at føreren var påvirket af alkohol med en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og medbragt til skadestuen for yderligere test. 

 

Indbrud i skole

Mellem tirsdag kl. 1530 og onsdag kl. 1000 var der indbrud på en skole, der ligger i Frederikshavn. Tyven kom ind via et åbentstående vindue og bevægede sig rundt i to IT-rum med e-sportudstyr. En del af udstyret blev stjålet; herunder seks stationære computere, tre computerskærme og fire tastaturer. Det vides ikke, hvordan gerningsmanden forlod skolen. 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk