Nyt fra Terndrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Terndrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spiritus- og narkokørsel uden førerret

Natten til torsdag kl. 0322 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Korsholmsvej ved Aggersundvej i Fjerritslev. Patruljen eftersatte køretøjet, og føreren efterlod det på Korsholmvej og forsøgte slippe væk. Det lykkedes dog ikke og han blev anholdt tæt ved køretøjet. Ved nærmere eftersyn kunne det konstateres, at han var påvirket af spiritus og narko. Han var desuden frakendt førerretten. Da det ikke var første gang han kørte spirituskørsel, vil der nu blive tale om en ubetinget frakendelse af førerretten.

Hastighedsovertrædelse

Onsdag aften kl. 1924 foretog en patrulje en hastighedsmåling på en bil, der kørte ad Hadsundevej i Terndrup. Hastigheden blev målt til 135 km/t, skønt den højeste tilladte hastighed på stedet er 80 km/t. Føreren af bilen var i forvejen betinget frakendt førerretten gældende til 2024, hvorfor der nu bliver nedlagt påstand om ubetinget frakendelse af førerretten.

Indbrud i landejendom

I perioden fra onsdag formiddag og indtil onsdag eftermiddag blev der lavet indbrud i en landejendom på Ørslev Byvej i Ørslev ved Fjerritslev. Indbrudstyven havde skaffet sig adgang til huset ved at knuse en rude i hoveddøren. Ved indbruddet blev der bl.a. stjålet Dewalt håndværktøj, Huawei tablets og en Acer bærbar computer, samt kontanter.

Glatføreuheld

Onsdag aften kl. 2336 skete der et færdseluheld på Frederikshavnsvej ved Hørmested i Sindal kommune. Føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen på grund af glat føre. Bilen fortsatte ud i grøften og lagde sig på siden. Føreren slap uskadt fra uheldet, og kunne selv tilkalde vejhjælpen.


-
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk