Pædagog til børnehaven i Dagtilbud Aavangen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Aavangen søger en pædagog på 34-37 timer til vores børnehaveafdeling, med start den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Børnehuset Aavangen har vokseværk, så brænder du for arbejdet med og omkring børns trivsel, udvikling og læring? Kan du indgå i en tæt og faglig relation med børn, kolleger og forældre på åben og anerkendende vis? Er du fagligt engageret og har lyst til at indgå i en positiv og innovativ personalegruppe? Så er du måske den pædagog, vi søger i Børnehuset Aavangen.

I Børnehuset Aavangen er åbenhed, ærlighed og høj faglighed nogle af de bærende elementer. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, hvor vi støtter op om hinanden og sammen udvikler vores professionelle dømmekraft. Det er vigtigt for os at alle trives og bliver tilpas fagligt udfordret og udviklet.

Vi er et hus hvor der er behov for at vi hele tiden har fokus på forskellige inklusions tiltag, for at vi kan sikre os at vi løfter kerneopgaven omkring ALLE børn. Vi arbejder ud fra et grundlæggende børnesyn der bygger på

”At alle børn gør det bedste de kan, og at det er os som personale, der har ansvaret for at mulighederne og rammerne er tilpasset den enkelte ”

Lidt om Børnehuset Aavangen

 • Børnehuset Aavangen er et integreret dagtilbud består af 2 børnehavegrupper, med plads til 42 børn på hver, 2 vuggestuegruppe med pt i alt 24 børn, samt 4 dygtigt dagplejere. I alt er vi på nuværende tidspunkt omkring 27 medarbejdere.
 • Vi bor i de dejligste naturrige omgivelser med let adgang til skov, å, eng, fodboldbane, by, og svømmehal.
 • Ledelsen består af daginstitutionsleder og 1 faglig koordinator

Vi ønsker os en pædagog eller PAU uddannet
 • Som har en høj faglighed og et ressourceorienteret menneskesyn – Vi ønsker en person der med faglig stolthed og positiv energi tager medansvar ind i at løfte vores kerneopgave, nemlig at sikre børnenes udvikling, trivsel og læring.
 • Som har erfaring i – eller har stor lyst til at varetage arbejdet med at ”få børnene gjort klar til skole, og lige så vigtigt få skolen gjort klar til de enkelte børn”. Dette kræver at du bliver en af de bærende kræfter ind i det brobygningssamarbejde, vi har bygget op sammen med vores lokale folkeskole.
 • En pædagog der har kompetencerne og interessen for at arbejde med inklusionsindsatser.
 • Som bidrager konstruktivt, initiativrigt og nytænkende, både i teamet, i huset som en helhed, samt i arbejdet med Velfærdsaftalen.
 • Som har lyst og evnen til at indgå i et forpligtende og spændende samarbejde - både internt, og med vores eksterne samarbejdspartnere såsom Kilden (den lokale skole) PPR og FI team osv.
 • Som trives, og kan spille ind i en positiv og humor fyldt kollegagruppe. Vi vægter åbenhed og ærlighed i dialogen højt.
 • Som er fleksibel og omstillingsparat.
 • Som kan bære ansvaret for kontaktarbejdet, hvilket indebærer at sikre, at alle børn bliver set, mødt og udfordret inden for deres nærmeste udviklingszone. Yderlige kræver det evnen til at indgå i et godt forældresamarbejde, hvor respekt og kommunikation er nogle af nøgleordene.
 • Som har kendskab til ICDP – eller er indstillet på at blive sendt på uddannelse i dette.

Vi kan tilbyde
 • En faglig stærk organisation med fokus på primæropgaven
 • En kollegagruppe der er lydhør over for nye ideer og faglige pædagogiske tiltag – vi spiller plussums spil med hinanden.
 • Et hus hvor vi arbejder meget relations orienteret med vores børn ud fra ICDP-tankegangen - Vi brænder for inklusionsarbejdet, og bestræber os på hele tiden at tilpasse os børnegruppen
 • Gode fysiske rammer, med mulighed for videreudvikling af læringsmiljøer både ude og inde
 • Aktive og engagerede forældregrupper
 • At indgå i arbejdet med velfærdsaftalen, hvilket betyder vi er sat fri til at tænke ”frit og vildt”, og arbejde med prøvehandlinger, med henblik på at udvikle kvaliteten i vores dagtilbud.
 • Vi har en høj social kapital, samt fleksibilitet - vi har hinandens ryg og har en fantastisk arbejdsplads.

Frist
Hvis ovenstående passer til dig, og hvis du vil kunne bidrage til en foranderlig og til tider travl hverdag med høj faglighed og godt humør, så vil vi rigtig gerne have din ansøgning senest fredag den 24. november 2023.

Ansættelse
Vi har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af faglig koordinator, tillidsrepræsentant, børnehavepædagog, et medlem fra forældrebestyrelsen og daginstitutionsleder.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du brug for yderligere oplysninger,
kan du kontakte daginstitutionsleder, Christine Højrup Vendelbo på telefon 99 88 81 81.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Aavangen, Aavangen, 9575 Terndrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937313

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet