Rebild Kommune: Godkendt regnskab viser økonomisk fremgang efter en udfordrende periode

Foto: Rebild Kommune.
dato

I 2023 gennemførte Rebild Kommune en række forskellige budgettilpasninger, og efter byrådets godkendelse af regnskabet på byrådsmødet den 25. april, kan Borgmester Jesper Greth berette om forbedring i kommunens økonomi.

- 2023 har uden tvivl været et udfordrende år, men takket være en ekstraordinær indsats fra vores medarbejdere og stram økonomisk styring kan vi glæde os over et regnskab, der viser en bedre økonomisk balance end vores vurdering efter 3. kvartal. Alle der har taget opgaven på sig og håndteret besparelser samt fundet løsninger til de udfordringer, vi stod overfor, fortjener en stor tak. Deres indsats har været afgørende for, at vi nu har en økonomi i bedre balance. Udtaler Jesper Greth.

Flertal i byrådet blev enige om budgetjusteringer i juni 2023

I løbet af 2023 indførte et flertal i byrådet et anlægsstop og en delvis genåbning af budgettet, hvilket har medvirket til at stabilisere kommunens økonomi. Dette baner vejen for investeringer i udviklingsprojekter, som forventes at bringe yderligere vækst og forbedringer til kommunens tilbud og service.

I de to seneste budgetaftaler har byrådet således lagt fundamentet for en mere stabil og robust økonomisk fremtid for Rebild Kommune.

Budgetaftalerne indeholder langsigtede økonomiske planer for de fleste af kommunens store serviceområder, blandt andet modernisering af ældreområdet samt en mere fremtidssikret organisering af skole- og dagtilbudsområdet.


https://www.mynewsdesk.com/dk/rebild/pressreleases/rebild-kommune-godkendt-regnskab-viser-oekonomisk-fremgang-efter-en-udfordrende-periode-3319136
Kilde: Rebild Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.