Tale-hørekonsulent søges til spændende og udviklingsorienteret job hos Inklusion/Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores gode kollega går på velfortjent pension, søger vi ved Inklusion/Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Rebild Kommune en tale-hørekonsulent på 37 timer om ugen, pr. 1. august 2024.

Uddannelsesmæssig profil
Vi forventer, at du er uddannet (audio)logopæd, har en Pædagogisk Diplom i Logopædi eller tilsvarende uddannelsesmæssig profil.

Arbejdets indhold og organisering
Arbejdet vil bestå af traditionelt PPR-arbejde som tale-hørekonsulent. Dvs. vejledning af forældre, dagplejere, pædagoger og lærere med henblik på at sikre et positivt og udviklende sprogmiljø omkring barnet/den unge eller en børnegruppe.

Arbejdet omfatter også vurderinger af sprog og kommunikation samt sprogstimulering af små- og skolebørn. Alle daginstitutioner i kommunen har som udgangspunkt ansat en sprogpædagog, der varetager en del af undervisningen og det daglige arbejde med barnets sprog i daginstitutionen, hvorfor et godt samarbejde med sprogpædagogerne er en essentiel del af dit arbejde.

I er samlet 4 tale-hørekonsulenter ansat i Inklusion/PPR og sammen dækker I hele tale/høre området i kommunen. Vi har 3 distrikter, som vi betjener i tværfaglige teams. Den enkelte konsulent er som udgangspunkt tilknyttet sit eget distrikt, men i og med I er 4 personer vil der være opgaver, der går på tværs af distrikterne, om end vi forsøger at holde dette på et minimum. Organiseringen i denne stilling er endnu ikke fastlagt, men vil være det, når vi afholder samtalerne.

Vi søger en tale – hørekonsulent med følgende profil

 • Selvkørende og med et godt overblik og organiseringsevne– evne til at planlægge og strukturere egen arbejdsdag
 • Fleksibel, selvstændig og samarbejdsorienteret holdning
 • Interesse for tværfagligt samarbejde - både internt i forvaltningen og med eksterne samarbejdspartnere
 • Lyst og evne til at arbejde konsultativt
 • Medvirke og bidrage til en kontinuerlig og udviklende omstillingsproces i afdelingen, så vi hele tiden imødekommer de foranderlige behov i institutionerne
 • Erfaring fra lignende job er en fordel
 • Kørekort og adgang til bil i arbejdstiden

Vi tilbyder
 • Et spændende job i en tværfaglig, dynamisk og udviklingsorienteret organisation
 • Erfarne, dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer
 • Gode muligheder for sparring ved vores 3 øvrige tale-hørekonsulenter
 • En afvekslende og indholdsrig arbejdsdag
 • Et job med mange og gode samarbejdspartnere
 • Mulighed for aktivt at præge udviklingen i afdelingen og eget job
 • Stor grad af frihed og medindflydelse i arbejdet og dets tilrettelæggelse.

Om Inklusion/PPR
Inklusion/PPR er en del af Center Børn og Unge og udgør ca. 22 medarbejdere med en bred tværfaglighed bestående af pædagogfaglige konsulenter, fysioterapeut, psykologer, læse/fler-sprogskonsulent samt tale/høre- konsulenter og en studentermedhjælper.

Omdrejningspunktet for arbejdet i Inklusion/PPR er forebyggende og inkluderende i forhold til børn fra 0 år til og med grundskolen og deres familier. Vores udgangspunkt er at understøtte de mange faglige kompetencer, som skoler og dagtilbud allerede råder over og sætte dem yderligere i spil. I alt vores arbejde lægger vi vægt på høj faglighed, relationer, konsultative metoder og sparring.

Vi tager udgangspunkt i et helhedssyn og samarbejder med skoler og dagtilbud om, at alle børn trives, udvikler sig og modtager læring i de fællesskaber, de indgår i. I dette arbejde ser vi forældrene som vigtige samarbejdspartnere og inddragelse af dem i løsninger og beslutninger som noget naturligt og væsentligt. Aktuelt arbejder vi i en struktur med tre tværfaglige, selvstændige teams.

Løn- og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
21. juni 2024 kl. 8.30
Afholdelse af samtaler den 25. juni 2024.

Spørgsmål omkring stillingen
kan rettes til Leder af Inklusion/PPR Maria Skou Larsen, på telefon 25 35 71 17 / mail msan@rebild.dk eller til Tale-hørekonsulent Maria Vendelbjerg Vilsbøll på telefon 99 88 78 16 / mail: mahe@rebild.dk.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Center Børn og Unge, Skørpingevej, 9575 Terndrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063919

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet