TERNDRUP - are you ready to rumble?

Foto: Terndrup Idrætscenter.
dato

"Terndrup vil aldrig være den samme by igen." Sådan beskriver Kristian Nielsen, talsmand for Bodyslam Pro Wrestling, nyheden om det kommende spektakulære 60 minutters lange wrestlingshow, som løber af stablen fredag den 8. marts 2024 i Terndrup Idrætscenter.

"Vi er superstolte over at kunne præsentere et så fantastisk show i en mindre by som Terndrup. Flere sponsorer har bidraget til dette ved at støtte flot op om showet. Så det hele faldt på plads i løbet af januar," udtaler Kristian Nielsen.

Frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts
Showet, som varer ca. 60 minutter, byder på frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts og en masse gak og løjer. Kristian Nielsen uddyber:

"Wrestling er stunt, drama, humor og publikumsinteraktion præcis som intet andet. Vi er så klar til at give den fuld skrue i Terndrup og håber, at rigtig mange festglade børn og voksne vil komme og opleve det børnevenlige actionshow."

"Wrestling skal opleves live, og publikum er en vigtig ingrediens. Vi opfordrer derfor publikum til at råbe, hujen og leve sig ind i de skøre figurer og vanvittige fights, der foregår i ringen. Et show fyldt med gimmicks, spas, gak og løjer. Gå ikke glip af en fed oplevelse, som du aldrig har set før," slutter Kristian Nielsen, der understreger, at det er et professionelt instrueret show.

Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet, før man står foran et publikum i Terndrup Idrætscenter.

Lokal bank støtter op
Et show som dette kan ikke gennemføres uden støtte fra erhvervslivet. En af disse sponsorer er SPAR NORD Terndrup, hvor afdelingsdirektør Lone Elmenhoff er begejstret for denne unikke mulighed for at støtte op om det lokale kultur- og fritidsliv.

"Vi fik en henvendelse fra de passionerede wrestlere, som brænder for deres sport, og vi kunne med det samme mærke, at deres engagerede DNA matcher rigtig godt med de værdier, som SPAR NORD står for. Derfor tøvede vi ikke længe med at sige ja til at være hovedsponsor på dette show."

"Vi glæder os til at være i Terndrup Idrætscenter optil og under showet for at hilse på publikum, som skal være velkommen til at kigge forbi vores stand til en snak," slutter Lone Elmenhoff, afdelingsdirektør hos SPAR NORD Terndrup.

Billetter til showet kan købes fra den 5. februar i åbningstiden hos Terndrup Idrætscenter og online på bodyslam.dk - Prisen er 100 kr. pr. billet plus gebyr. Meget begrænset antal billetter.

Fakta:
Dato: Fredag 8. marts 2024.
Sted: Terndrup Idrætscenter.
Optakt fra Kl. 18.30
Showstart Kl. 19.30
Varighed ca. 60. min. 

Kilde: Kristian Nielsen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.